Wie zijn wij?

Geboren en getogen op een agrarisch bedrijf, met melkvee en varkens, hebben wij, Tom en Miranda, wonend in Achterveld (UT), elkaar gevonden in een gezamenlijke passie: geiten! Het ondernemen is ons met de paplepel ingegoten en jaren zijn wij op zoek geweest naar de wijze waarop wij zelf boer kunnen zijn! Na in 2009 onze serieuze interesse te hebben getoond in een gangbaar geitenbedrijf starten wij in 2020 met ons zeer kleinschalige geitenbedrijf. Een passie werkelijkheid maken: we gaan ons eigen product vermarkten!

In 2011 zijn de eerste geitenmelkzeepbarren al gemaakt ter inspiratie en nu produceren wij zeep voor verkoop, met geitenmelk geproduceerd door onze eigen geiten. Een droom die voor ons uit komt! Want ondernemen in de agrarische sector is ons met de paplepel ingegoten. Het vermarkten van je eigen product, de marketing, de klantenbinding, maar vooral ook het werken met onze dieren is super!

Onze visie is om dieren op een natuurlijke manier te houden, de verzorging te geven wanneer ze dat nodig hebben en het eindproduct van begin tot eind proces te verwerken op de boerderij. Natuurlijk met onze Toggenburgers, een wat soberder ras, waarvan de productie wat lager ligt, maar de geit wat robuuster is. Wij kiezen ervoor dat onze geiten altijd toegang hebben tot weidegang en houden lammeren bij de geit totdat zij gespeend kunnen worden. Geïnspireerd door de natuur draaien we nu een pilot met kruidenrijk grasland en het gebruik van vaste mest.